Du kan legge oss til som grasrotmottakar!

Legg oss til som grasrotmottakar her
Les om kva grasrotandelen er for noke her

Kvifor skal du være en grasrotgivar?

Det koster deg ikkje noko, da Norsk Tipping er dei som betalar ut til grasrotmottakerane. Dei gir ein liten bit kvar gong du tippar hos Norsk Tipping.

Dette bidrar til å gi ungdommen i regionen to gratis, rusfrie arrangement i året.

Grasrotandelen blir brukt til å dekke husleige, innkjøp av nytt utstyr, rekvisittar, kioskvarer kor vi lagar heimelaga pizza og andre utgifter knytt til å arrangere eit slikt arrangement.

Sjølv om det er gratis å komme inn for alle medlemmar, er det ikkje gratis å arrangere eit arrangement på ein sånn størrelse.

Vi er svært taksamne for alle som er grasrotgivera hjå oss.

Du må være 18 år og ha konto hos Norsk Tipping


Bli med å bidra til BurnOut Dataparty

Med Spond får BurnOut Dataparty pengar kvar gong du handlar med ein cashback partner. Det er partnerane som bidreg med pengane, så det kostar deg ikkje noko ekstra.

Gå inn på lenka for å lese meir og bidra: https://supporter.spond.com/xfuiu13zciap86dyzr3cpk4edyp1

Har du alt Spond appen, så kan du bruke koda: KYRAS

Kven er Spond til for?

Spond er for alle som organiserar aktivitetar for andre menneske, eller deltar i aktivitetar. Spond gjør det enklare å delta i fellesskapet, og bedre å være saman!

Kostar det pengar?

Spond er heilt gratis å laste ned og å bruke! Den einaste kostnaden kommer om man velger å samle inn pengar gjennom Spond, da tilkjem det ein transaksjonsavgift. Det er ingen skjulte avgifter.

Korsen blir eg eit medlem av en gruppe?

Ein gruppeadministrator kan invitere deg enten ved å bruke kontaktinformasjonen din eller ved å dele ein gruppelink/-kode med deg.

Du kan lese meir om Spond her: https://spond.com/faq